Προσφορές!

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
Νέα έκδοση κοινόχρηστων λογαριασμών πολ/κίας και διανομή στο χώρο σας. Δωρεάν παροχή πυρασφάλειας στην πολ/κίας σας + η 1η έκδοση και διανομή δωρεάν για δοκιμή της υπηρεσίας + μόνιμη συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα που αφορούν το διαχειριστή πολυκατοικίας.
Απολύμανση-Πιστοποιητικό. Από 30 ευρώ και δωρεάν στο διαμέρισμα διαχειριστή για εφαρμογή σε πολυκατοικία.
Απολύμανση διαμερίσματος. Μόνο 3 ευρώ (συμπ.φ.π.α.) με την ολοκληρωμένη εφαρμογή σε πολυκατοικία.
Συντήρηση λέβητα/καυστήρα - μετρήσεις καυσαερίων - Πιστοποιητικό. Από 39 ευρώ.
Νέα Μηνιαία Συντήρηση Δικτύου Αποχέτευσης Από 20 ευρώ.(Όλες οι επιπλέον επισκέψεις ΔΩΡΕΑΝ) ή εναλλακτικά ολοκληρωμένο πακέτο συντήρησης.
Νέο πακέτο εργασιών. Διαμορφωμένα πακέτα που ξεκινούν από 10,90 ευρώ και δώρο ασφάλεια αστικής ευθύνης μέχρι και 30.000 ευρώ.
Γενικός καθαρισμός δικτύου αποχέτευσης (σωληνώσεων και φρεατίων). Από 39 ευρώ.(συμπ. φ.π.α.)
Πακέτο εργασιών βασικής κάλυψης πολυκατοικίας. (περιλαμβάνει μηνιαία έκδοση κοινοχρήστων + 1 απολύμανση + 1 γενικό καθαρισμό αποχ.δικτύου) Με μόνο 19 ευρώ.(συμπ.φ.π.α.)


*Οι διάφορες προσφορές ΔΕΝ συνδυάζονται και ισχύουν σύμφωνα με τους όρους τους.Όπου δεν αναφέρεται, δεν συμπ. ο εκάστοτε φ.π.α.

Οι προσφορές μας ποικίλουν ανάλογα με την χρονική περίοδο που διανύουμε και ανανεώνονται σε τακτικά χρονικά διαστήματα. Μείνετε ενημερωμένοι με τις εποχιακές προσφορές και με άλλες πληροφορίες παρέχοντας το email σας μέσω του mailing list εδώ. Καταχώρηση ηλεκτρονικής διεύθυνσης. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγράψετε την ήδη καταχωρημένη ηλεκτρονική διεύθυνση σας μπορέιτε να το κάνετε εδώ. Διαγραφή ηλεκτρονικής διεύθυνσης.

WALLPAPER

 

 

Sitemap

Διευκολύνετε το έργο σας!

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

realestateargohellas