Ασφάλεια πολυκατοικίας - Ασφαλιστήριο κτηρίου

Ασφάλεια πολυκατοικίας

Με την ενεργοποίηση ενός οικονομικού πακέτου συντήρησης και υποστήριξης της πολυκατοικίας σας, προσφέρεται ως δώρο το απαραίτητο ασφαλιστήριο συμβόλαιο αστικής ευθύνης έναντι τρίτων για ατυχήματα σωματικών βλαβών και υλικών ζημιών που τυχόν προξενηθούν σε αυτούς από άδικες πράξεις ή παραλείψεις και σχετίζονται άμεσα και αποκλειστικά με τους κινδύνους που πηγάζουν από τους ελεύθερους χώρους λειτουργίας του κτηρίου της πολυκατοικίας. Δεν είναι λίγες οι φορές που διεκδικήθηκαν και επιδικάστηκαν αποζημιώσεις εις βάρος των συνιδιοκτητών πολυκατοικίας σε τέτοιες υποθέσεις στο παρελθόν. Με αυτό τον τρόπο προστατέυονται και καλύπτονται επαρκώς, o διαχειριστής, οι συνιδιοκτήτες και οι ένοικοι της πολυκατοικίας.

Να θυμάστε ότι:

-1 φορά ανά έτος θα πρέπει να προγραμματίζετε την συντήρηση του λέβητα / καυστήρα σας φροντίζοντας για την σωστή λειτουργία του, τις μετρήσεις καυσαερίων (διασφαλίζοντας πως δεν υπάρχουν πιθανές και επικίνδυνες διαρροές καυσαερίων) και την έκδοση του υποχρεωτικού πιστοποιητικού ελέγχου.

- Η σωστή συντήρηση του αποχετευτικού δικτυου της πολυκατοικίας σας, ενώ κοστίζει ελάχιστα όταν πραγματοποιείται μηνιαίως όπως πρέπει και με όλες τις επιπλέον επισκέψεις εντελώς δωρεάν , μπορεί να σας εξοικονομήσει σημαντικά χρηματικά ποσά μελλοντικά.

-Τουλάχιστον (2-3) εφαρμογές απολύμανσης ετησίως απαιτούνται στους κοινόχρηστους χώρους ενός κτιρίου, σε διαφορετικά και στοχευμένα χρονικά διαστήματα, για το μέγιστο θετικό αποτέλεσμα. Μία απολύμανση αποτελεί θέμα μέγιστης υγειονομικής σημασίας.

- Φροντίζετε για τον έγκαιρο έλεγχο και αναγόμωση των πυροσβεστήρων της πολυκατοικία σας.

- Κάθε 2 χρόνια, εκτελέιτε καθαρισμό δεξαμενής αποτρέποντας την συσσώρευση καταλοίπων πετρελαίου.

- Μην υποβαθμίζετε την σημασία του βελτιωτικού πετρελαίου θέρμανσης.

- Ένας έγκαιρος καθαρισμός καμινάδας μπορεί να σας εξοικονομήσει αρκετά χρήματα μελλοντικά.

 

Ξενοφώντος 153, Καλλιθέα 176 74, 210 9426696 / 210 9426537 / 210 9410959 / 210 9401324-5

Fax: 210 9401682 Email:info@argohellas.gr / Sitemap