Καθαρισμός και άσπρισμα φωταγωγών

Πολύ συχνά παρατηρούνται εστίες μόλυνσης σε φωταγωγους κτιρίων όπου αναπτύσσονται έντομα και τρωκτικά, κάτι το οποίο οφείλεται στην ιδιομορφία των χώρων που τείνουν να μετατρέπονται σε υποδοχείς απορριμμάτων. Γι'αυτό το λόγο η σημασία του συχνού καθαρισμού των φωταγωγών σας δεν είναι αμελητέα.Το άσπρισμα των φωταγωγών φτάνει μέχρι και το 1μιση μέτρο και θα βελτιώσει ποιοτικά και αισθητικά το χώρο. Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για το ειδικό κοστολόγιο καθαρισμού και ασπρίσματος φωταγωγού όταν εκτελείται ταυτόχρονα με απολύμανση. Προγραμματίστε την απολύμανση των χώρων σας χωρίς καθαρισμό φωταγωγών εδώ.


Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία επιλέγοντας την ημερομηνία επίσκεψης:

Εργασία :

Αριθμός φωταγωγών:

Αριθμός διαμερισμάτων*Ονοματεπώνυμο:

*Διεύθυνση:

*Περιοχή:

*Τηλέφωνο (σταθερό):

Τηλέφωνο (κινητό):

*Email:


*Επιθυμητή ημερομηνία εργασίας:

*Επιθυμητή ώρα εργασίας:( 2 ωρο περιθώριο )

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η εκτέλεση της εργασίας μέσα στο χρονικό περιθώριο που ορίσατε θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς ή με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος.Παρατηρήσεις:
(Τον προγραμματισμό της συγκεκριμένης εργασίας θα ακολουθήσει τηλεφωνική επικοινωνία αντιπροσώπου μας μαζί σας ή αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος για την επιβεβαίωση της παραγγελίας και την ενημέρωση σας για το κόστος της εργασίας. Η παραγγελία μπορέι να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή και εφόσον δεν έχει εκτελεστεί.)

*Tα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

Tags:ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΩΤΑΓΩΓΟΥ, ΑΣΠΡΙΣΜΑ ΦΩΤΑΓΩΓΟΥ, ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΦΩΤΑΓΩΓΩΝ, ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Ξενοφώντος 153, Καλλιθέα 176 74, 210 9426696 / 210 9426537 / 210 9410959 / 210 9401324