Απολυμάνσεις πολυκατοικιών , διαμερισμάτων, κτηρίων και εγκαταστάσεων

Απολυμάνσεις πολυκατοικιών

Θυμηθείτε ότι χρειάζονται περίπου (2-3) εφαρμογές απολύμανσης ανά έτος στους κοινόχρηστους χώρους ενός κτιρίου, σε διαφορετικά και στοχευμένα χρονικά διαστήματα, για το μέγιστο θετικό αποτέλεσμα. Μία απολύμανση αποτελεί θέμα μέγιστης υγειονομικής σημασίας. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε ακριβώς το έντομο / τρωκτικό που προκαλεί το πρόβλημα , μη διστάσετε να μας ρωτήσετε και να ζητήσετε δωρεάν έλεγχο από κάποιον έμπειρο τεχνικό μας. Μετά από ζήτηση πελατών μας, παραθέτουμε μία συλλογή φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης και ευκρίνειας με όλα τα έντομα και τρωκτικά που απασχολούν περισσότερο καθώς και έναν αριθμό ερωτοαπαντήσεων. Κάντε ' κλικ ' και εντοπίστε το πρόβλημα μόνοι σας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ


Επιλέξτε το πρόβλημα που έχετε:

Κατσαρίδα Μικρή κατσαρίδα Τρωκτικά (Αρουραίοι,Ποντίκια) Μυρμήγκια
Κοριοί Ψύλλοι Ιπτάμενα έντομα (Μύγες,Κουνούπια) Τσιμπούρια

Επιλέξτε μία ή περισσότερες από τις παρακάτω εργασίες απολύμανσης:

*Είδος εργασίας :

Είδος εργασίας 2:

Είδος εργασίας 3:

Είδος εργασίας 4:

Είδος εργασίας 5:

*Η απολύμανση (Εφαρμογή τζελ) εκτελείται για την απομάκρυνση/εξόντωση μικρής κατσαρίδας ενώ η μυοκτονία και οι δολωματικοί σταθμοί για την απομάκρυνση/εξόντωση τρωκτικών. Η χρήση δολωματικών σταθμών συστήνεται ανεπιφύλακτα σε περιπτώσεις όπου ο κίνδυνος επαφής ζωντανού οργανισμού (άνθρωπος,κατοικίδιο ζώο κ.λ.π.) και φαρμάκου είναι υπαρκτός(π.χ. σχολεία, νηπιαγωγεία κ.λ.π.). Η συνολική διάρκεια εκτέλεσης μίας απολύμανσης, αγγίζει κατα προσέγγιση την μισή ώρα αλλά πάντοτε διαμορφώνεται ανάλογα με την έκταση των χώρων και τους διάφορους αστάθμητους παράγοντες.

Τοποθεσία απολύμανσης: (Αναφέρετε εάν πρόκειται για πολυκατοικία, μονοκατοικία, κατάστημα, διαμέρισμα, εταιρία, αποθήκες, πλωτά σκάφη ή οτιδήποτε άλλο.)


Ειδικές πληροφορίες: (Αναφέρετε εάν υπάρχουν κάτοικοι διαμερισμάτων που επιθυμούν απολύμανση στο εσωτερικό αυτών καθώς και τον αριθμό τους σε περιπτώσεις πολυκατοικιών, τα τ.μ. σε περιπτώσεις εταιριών, αποθηκών ή μεγάλων εκτάσεων, τον αριθμό των πλωτών σκαφών καθώς και τα μέτρα τους ή οποιαδήποτε άλλη ειδική πληροφορία που πρέπει να αναφερθεί )*Ονοματεπώνυμο υπευθύνου:

*Διεύθυνση:

*Περιοχή:

*Τηλέφωνο (σταθερό):

Τηλέφωνο (κινητό):

Email:*Επιθυμητή ημερομηνία απολύμανσης:

*Επιθυμητή ώρα απολύμανσης:( 1 ώρα περιθώριο )
Παρατηρήσεις:(Τον προγραμματισμό της συγκεκριμένης εργασίας θα ακολουθήσει τηλεφωνική επικοινωνία αντιπροσώπου μας μαζί σας ή αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος για την επιβεβαίωση της παραγγελίας και την ενημέρωση σας για το κόστος της εργασίας. Η παραγγελία μπορέι να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή και εφόσον δεν έχει εκτελεστεί η εργασία.)

*Tα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.


Παρατηρήσεις: Τα σκευάσματα τα οποία χρησιμοποιούνται κατα τη διάρκεια των εφαρμογών απολύμανσης είναι αποτελεσματικά , ασφαλή (εφόσον τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας) και πάντοτε εγκεκριμένα από το αρμόδιο υπουργείο και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς της χώρας μας, Μετά το πέρας της οποιασδήποτε εφαρμογής παρέχεται πιστοποιητικό με βάση την υπ' αριθμό 15247.3807.11/05/81 απόφαση του Υπουργείου Γεωργίας από αρμόδιο επιστήμονα. Το πιστοποιητικό απολύμανσης θα πρέπει να διατηρείται καθαρό για ενημέρωση των ενοίκων και για οποιοδήποτε υγειονομικό και αστυνομικό έλεγχο.Κατα την εφαρμογή θα πρέπει να απομακρυνθούν κατοικίδια ζώα και δεν θα πρέπει να πιάνονται οι ψεκασμένες επιφάνειες ιδίως από παιδιά (ισχύει και για τις εφαρμογές με ειδικό τζελ) . Καλό είναι οι ψεκασμένες επιφάνειες να μην εκπλυθούν για τουλάχιστον 2-3 ημέρες έτσι ώστε η δράση των σκευασμάτων να παραμείνει ενεργή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.Τα τρωκτικοκτόνα κατα τη διάρκεια μυοκτονίας τοποθετούνται σε αποστάσεις που καθορίζονται από τη σοβαρότητα της προσβολής.Σε περιπτώσεις απολύμανσης (ψεκασμού) πολυκατοικίας η εφαρμογή λαμβάνει χώρα στους κοινόχρηστους χώρους.

Κέντρο δηλητηριάσεων: 210-7793777 / Σχολεία - Γυμνάσια - Λύκεια - Εκπαιδευτήρια (.pdf)

Καταπολέμηση εντόμων
Τοποθέτηση δολωματικών σταθμών
Υπέρηχοι απώθησης
Απώθηση πτηνών - περιστέρια


Η 'Αργώ Ελλάς' διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών όποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Σε περιπτώσεις ύπαρξης ειδικών τελών η ενημέρωση εκτελείται τηλεφωνικώς.

Η Εταιρεία διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο.

Για να να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε την ανακοίνωση θα χρειαστείτε το λογισμικό Adobe Reader. Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ

Ξενοφώντος 153, Καλλιθέα 176 74, 210 9426696 / 210 9426537 / 210 9410959 / 210 9401324