Τομέας εξόφλησης λογαριασμού κοινόχρηστων δαπανών πολυκατοικίας

Στα πλαίσια διευκόλυνσης των πληρωμών σας, διασφάλισης της υψηλής ποιότητας και αποδοτικότερου ελέγχου, η εξόφληση του λογαριασμού σας μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε στο ταμείο σε οποιοδήποτε κατάστημα επιθυμείτε πανελλαδικά όλων των τραπεζών και σύμφωνα με τους όρους τους, σε όλα τα ATM της Τράπεζας Πειραιώς 24/7 και σε όλα τα κέντρα αυτόματων συναλλαγών της τράπεζας Eurobank με χρήση του κωδικού πληρωμής (τύπου RF) που υπάρχει πάνω δεξιά στο ειδοποιητήριο πληρωμής που σας έχει δοθεί, είτε μέσω του e-banking όλων των τραπεζών με χρήση του ίδιου κωδικού πληρωμής και με χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας σας.

Κατ'αυτό το τρόπο έχετε τη δυνατότητα να εξοφλείτε τους λογαριασμούς σας εύκολα και γρήγορα σε πολλαπλά σημεία στη περιοχή σας ή από την οικία σας μέσω Internet, ενώ παράλληλα εντείνεται η ασφάλεια και η διαφάνεια των συναλλαγών.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΕ EMAIL

Οι συγκεκριμένοι τρόποι πληρωμών αφορούν μόνο τους ενοίκους πολυκατοικιών που έχουν αναθέσει στην επιχείρηση τη διαχειριστική εξυπηρέτηση και διαθέτουν κωδικούς πληρωμής.

Παρακαλούμε να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί σε ύποπτα email τα οποία σκοπό έχουν την εξαπάτηση. Η επιχείρηση δε θα ζητήσει ποτέ στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εάν δεν το έχετε ζητήσει εσείς.

Οδηγίες πληρωμής μέσω ATM ή APS (Κέντρο Αυτόματων Συναλλαγών):

Μπορείτε να πληρώσετε το ειδοποιητήριο/λογαριασμό σας μέσω ενιαίας συναλλαγής πληρωμής (RF) σε όλα τα ATM της τράπεζας πειραιώς όλο το 24ωρο και σε όλα τα APS της τράπεζας Eurobank και τράπεζας Alpha Bank και σε ημέρες και ώρες λειτουργίας των καταστημάτων με χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού ή με χρήση της κάρτας σας.

Οδηγίες πληρωμής μέσω e-banking:

Μπορείτε να πληρώσετε το ειδοποιητήριο/λογαριασμό σας μέσω ενιαίας συναλλαγής πληρωμής (RF) στο internet banking και mobile banking όλων των τραπεζών με χρέωση του λογαριασμού σας ή της κάρτας σας,

 

ή ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για κάθε τράπεζα ξεχωριστά. Αναζητείστε για : Αργώ Ελλάς ή Argo Hellas. Η διαδικασία προσδιορίζεται ως πληρωμή και όχι ως μεταφορά.1.) ΠΛΗΡΩΜΕΣ / ΛΟΙΠΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ / ΑΡΓΩ ΕΛΛΑΣ

 

 

1.) ΠΛΗΡΩΜΕΣ / Αλφαβητικά / α / Αργώ Ελλάς

2.) ΠΛΗΡΩΜΕΣ / Ανα κατηγορία / Εταιρίες παροχής υπηρεσιών / Λοιπές παροχής υπηρεσιών / Αργώ Ελλάς

3.) ΠΛΗΡΩΜΕΣ / Ενιαία πληρωμή συναλλαγής (RF)

 

 

1.ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ / Πληρωμή λογαριασμών & οφειλών / λοιπές εταιρίες / ΑΡΓΩ ΕΛΛΑΣ

2.)ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ / Πληρωμή λογαριασμών & οφειλών /Ενιαία συναλλαγή πληρωμής με κωδικό RF

 

 

1.) Πληρωμές οργανισμών/Άλλοι/Αργώ Ελλάς

 

ENGLISH