Καθαρισμός και συντήρηση καμινάδας

Εάν επιθυμείτε καθαρισμό καμινάδας πολυκατοικίας, συμπληρώστε τα παρακάτω και θα σας αποσταλεί οικονομική προσφορά. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει εγκατάσταση καμινάδας, θα πρέπει να προηγηθεί επίσκεψη εκπροσώπου για μία γρήγορη εκτίμηση . Για την ορθή λειτουργία του συστήματος θέρμανσης και την αποφυγή προβλημάτων θα πρέπει να εκτελείται (1) καθαρισμός καμινάδας τουλάχιστον κάθε 2 χρόνια.

Η δημιουργία κρεοζώτου στα τοιχώματα της καμινάδας μπορεί να καταστεί ιδιαιτέρως επικίνδυνη, μιας και εκτός από βλαβερό για την ανθρώπινη υγεία αποτελεί μία ουσία άκρως εύφλεκτη. Ο συνεπής καθαρισμός της καμινάδας αποτρέπει την κρυσταλλοποίηση της ουσίας αυτής, απομακρύνοντας τον όποιο κίνδυνο. Εξίσου σημαντικό είναι να διαθέτετε επιπρόσθετα μέτρα πυροπροστασίας όπως πυροσβεστήρες ή πυροσβεστική φωλιά σε έυκολα και γρήγορα προσβάσιμο σημείο. Προμηθευτείτε ή αναγομώστε τους πυροσβεστήρες σας εδώ.

Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία :

* Με ενδιαφέρει:

*Αριθμός ορόφων κτιρίου:


*Ονοματεπώνυμο:

*Διεύθυνση:

*Περιοχή:

*Τηλέφωνο (σταθερό):

Τηλέφωνο (κινητό):

Email:

Φαξ:


*Επιθυμητή ημερομηνία εργασίας:

*Επιθυμητή ώρα εργασίας:( 2 ωρο περιθώριο )

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η εκτέλεση της εργασίας μέσα στο χρονικό περιθώριο που ορίσατε θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς ή με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος.Παρατηρήσεις - Είδος καμινάδας:

(Τον προγραμματισμό της συγκεκριμένης εργασίας θα ακολουθήσει τηλεφωνική επικοινωνία αντιπροσώπου μας μαζί σας ή αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος για την επιβεβαίωση της παραγγελίας και την ενημέρωση σας για το κόστος της εργασίας. Η παραγγελία μπορέι να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή και εφόσον δεν έχει εκτελεστεί η εργασία.)

*Tα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ/TAGS: ΑΓΟΡΑ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ - ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ - ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ - ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΤΖΑΚΙΟΥ

Ξενοφώντος 153, Καλλιθέα 176 74, 210 9426696 / 210 9426537 / 210 9410959 / 210 9401324