ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει ο καθαρισμός καμινάδας πολυκατοικίας ή και ΤΖΑΚΙΟΥ, συμπληρώστε τα παρακάτω και θα σας αποσταλεί οικονομική προσφορά σε σύντομο χρονικό διάστημα μέσω e-mail, fax, διανομέα ή θα προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωση. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει εγκατάσταση καμινάδας, θα πρέπει να προηγηθεί επίσκεψη αντιπροσώπου για μία γρήγορη εκτίμηση . Για την ορθή λειτουργία του συστήματος θέρμανσης και την αποφυγή προβλημάτων θα πρέπει να εκτελείται (1) καθαρισμός καμινάδας τουλάχιστον κάθε 2 χρόνια.

Η δημιουργία κρεοζώτου στα τοιχώματα της καμινάδας μπορεί να καταστεί ιδιαιτέρως επικίνδυνη, μιας και εκτός από βλαβερό για την ανθρώπινη υγεία αποτελεί μία ουσία άκρως εύφλεκτη. Ο συνεπής καθαρισμός της καμινάδας αποτρέπει την κρυσταλλοποίηση της ουσίας αυτής, απομακρύνοντας τον όποιο κίνδυνο. Εξίσου σημαντικό είναι να διαθέτετε επιπρόσθετα μέτρα πυροπροστασίας όπως πυροσβεστήρες ή πυροσβεστική φωλιά σε έυκολα και γρήγορα προσβάσιμο σημείο. Προμηθευτείτε ή αναγομώστε τους πυροσβεστήρες σας εδώ.

Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία :

* Με ενδιαφέρει:

*Αριθμός ορόφων κτιρίου:


*Ονοματεπώνυμο:

*Διεύθυνση:

*Περιοχή:

*Τηλέφωνο (σταθερό):

Τηλέφωνο (κινητό):

Email:

Φαξ:


*Επιθυμητή ημερομηνία εργασίας:

*Επιθυμητή ώρα εργασίας:( 2 ωρο περιθώριο )

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η εκτέλεση της εργασίας μέσα στο χρονικό περιθώριο που ορίσατε θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς ή με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος.Παρατηρήσεις - Είδος καμινάδας:

(Τον προγραμματισμό της συγκεκριμένης εργασίας θα ακολουθήσει τηλεφωνική επικοινωνία αντιπροσώπου μας μαζί σας ή αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος για την επιβεβαίωση της παραγγελίας και την ενημέρωση σας για το κόστος της εργασίας. Η παραγγελία μπορέι να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή και εφόσον δεν έχει εκτελεστεί η εργασία.)

*Tα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ/TAGS: ΑΓΟΡΑ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ - ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ - ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ - ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΤΖΑΚΙΟΥ

Ξενοφώντος 153, Καλλιθέα 176 74, 210 9426696 / 210 9426537 / 210 9410959 / 210 9401324