Τομέας εξόφλησης μέσω winbank Τράπεζας Πειραιώς

Οι υπηρεσίες easypay της τράπεζας Πειραιώς προσφέρουν σε όλους τους πελάτες μας την δυνατότητα για εύκολες πληρωμές & εξόφληση λογαριασμών εξ' αποστάσεως, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα. Η χρήση των υπηρεσιών είναι διαθέσιμη σε όλους, χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε τραπεζική σχέση με την Τράπεζα Πειραιώς.

 

Πολλαπλοί τρόποι εξόφλησης λογαριασμών:

Με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa και MasterCard έκδοσης οποιασδήποτε τράπεζας
Με μετρητά στα μηχανήματα easypay
Με χρέωση τραπεζικού λογαριασμού Πειραιώς (στο easypay portal)

Οι υπηρεσίες πληρωμής λογαριασμών προσφέρονται μέσα από διάφορα κανάλια, ώστε να καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις κάθε πελάτη:

1.) Μέσω του easypay portal στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Πειραιώς (winbank):

Αφού συνδεθείτε, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σας στο λογαριασμό που διατηρείτε στη Τράπεζα Πειραιώς μέσω winbank, επιλέγετε από το αριστερό μενού ΠΛΗΡΩΜΕΣ - Πληρωμές - Αλφαβητικά - Α (λατινικό) - Argo Hellas Τεχνικές Υπηρεσίες. ή εναλλακτικά ΠΛΗΡΩΜΕΣ - Πληρωμές - Ανά Κατηγορία - Εταιρίες Παροχής Υπηρεσιών - Argo Hellas Τεχνικές Υπηρεσίες. Απο εκεί μπορείτε να εξοφλήσετε με χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού ή με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.


2.) Στα μηχανήματα easypay τα οποία είναι εγκατεστημένα στα καταστήματα της Τράπεζας αλλά και σε πολλά άλλα σημεία


3.) Μέσω του smartphone σας (iphone ή android) κατεβάζοντας την εφαρμογή easypay mobile app

 

4.) Επιλέγοντας το παρακάτω Link και δημιουργώντας μία εγγραφή νέου χρήστη σε περίπτωση που δεν έχετε ήδη λογαριασμό ,στην κρυπτογραφημένη και πλήρως ασφαλή πλατφόρμα πληρωμών easypay της Τράπεζας Πειραιώς.


winbank easypay

 

 

Παρατηρήσεις:

1.) Η χρέωση πιστωτικής κάρτας ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ σε ενοίκους κτηρίων που επιθυμούν να εξοφλήσουν τα κοινόχρηστα που οφείλουν. Μπορούν να πραγματοποιήσουν μόνο τη χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού τους μέσω του winbank easypay portal και με το τρόπο που αναφέρετε παραπάνω.

2.) Όλα τα παραστατικά (αποδείξεις - τιμολόγια) παραδίδονται άμεσα μέσω διανομέα της επιχείρησης.

 

 

Sitemap